még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Fehércsokis pisztáciakrém Kriszta 1perces receptek

Fehércsokis pisztáciakrém

Mindössze három hozzávaló szükséges ehhez a finom krémhez. Használhatód a reggeli zabkásádba, palacsintába, süteményekbe, de önmagába is nagyon finom.

Elolvasom >
Málnás falatka Kriszta 1perces receptek

Málnás falatka

Málnás falatka Könnyen, gyorsan elkészíthető. Bármelyik diétába beilleszthető. Próbáld ki fagylalt helyett, vagy csak ha rád tör az édességvágy.

Elolvasom >
Túros- sajtos pogácsa Kriszta 1perces receptek

Túros- sajtos pogácsa

Nekem nagyon nehezen ment lemondani a péksüteményekről. Mai napig bajban vagyok a megfelelő ízvilág elérésében. Viszont ez a pogácsa valami nagyszerű.👌 Próbáld ki biztosan nem fogsz csalódni. Gyorsan megvan. ✅ Egyből dupla adaggal készülj.

Elolvasom >
Eperkrémleves Kriszta 1perces receptek

Eperkrémleves

Eperkrémleves🍓🍓 Gyorsan elkészíthető levesre vágysz? Itt egy 10 perc alatt elkészíthető hideg krémleves.👌 Glutén, tej és cukormentes. Csak pár hozzávaló szükséges hozzá

Elolvasom >
Hagymás kenyér Kriszta 1perces receptek

Hagymás kenyér

Hagymás kenyér Nagyon vártátok már ezt a receptet.🍞 Glutén, tej és cukormentes.✅ Gabonamentes✅ Keto✅ Paleo✅ Low Carb Nagyon finom, puha ropogós. Büntetlenül fogyasztható. Gyorsan megvan. Nincs szükség kelesztésre. Bátran fogyaszthatód diéta alatt, ha hiányzik egy finom szendvics. Fogyaszthatód, ha egészségesebben szeretnél élni.

Elolvasom >
Tortilla Kriszta 1perces receptek

Tortilla

Tortilla Gluténmentes✅ Nincs 1 gr szénhidráttartalom ✅ Tejmentes✅ Cukormentes✅ Rostban gazdag✅ Miért fogyasszunk rostban gazdag élelmiszert? 1. Javitja a tápanyagok felszivodását 2. Megköti a rossz koleszterin egy részét, így csökkenti a koleszterinszintet 3. Csökkenti a vastagbél és végbél kialakulásának lehetőségét 4. Lassitja a cukor felszívodását, így csökkenti az inzulinreakciót 5. Teltségérzetet okoznak, így támogatják a fogyást 6. Gyorsítja az emésztést 7. Elengedhetetlen bélflóránk egészségéhez 8. Csökkenti a belek gyulladását

Elolvasom >
Gluténmentes galuska Kriszta 1perces receptek

Gluténmentes galuska

Nincs is jobb egy pörköltnél galuskával. 👌 Gluténérzékeny vagy? Szénhidrátszegényebben étkeznél? Vagy csak életmódot váltanál? Remek választás akkor ez a galuska egy gomba pörkölttel, vagy amivel csak szeretnéd. Szénhidráttartalma 37 gr/adag! ✅ Próbáld ki nem fogsz csalódni.

Elolvasom >
Glutén- és tejmentes csokis kenyér Receptek

Glutén- és tejmentes csokis kenyér

Ezt a desszertet szigorúan azoknak ajánljuk, akik rajonganak a csoki izéért. Aki csak úgy ímmel – ámmal eszegeti, felezze meg nyugodtan a csoki mennyiségét. Egy keverőtál, egy spatula, egy sütőforma. Ennyi az eszköz igény hozzá. Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük és már mehet is a sütőbe. Csak ne felejtsük el a csokit. Mehet nyugodtan a tésztába és a tetejére is.

Elolvasom >
Kis lépések, nagy változások: Hogyan építsünk egészséges szokásokat, amelyekhez ragaszkodunk is? Tippek

Kis lépések, nagy változások: Hogyan építsünk egészséges szokásokat, amelyekhez ragaszkodunk is?

Tudjuk, hogy egészséges szokások kialakítása kihívásokkal jár, de ez alapvető az egészségünk és jól-létünk hosszú távú fenntartásához. Legyen szó egészségesebb táplálkozásról, több testmozgásról, vagy stressz csökkentéséről, egészséges szokások kialakítása időt, erőfeszítést és elkötelezettséget igényel.

Elolvasom >
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen