még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil

Fizetés

Utánvétellel (GLS)

Európa egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb futárszolgálata gyors átfutási idővel, gondos csomagkezeléssel, ügyfélbarát, rugalmas hozzáállással és modern IT-támogatással. A csomag nem haladhatja meg a 30 kg-ot.
Amennyiben őket választja, a megrendelt termékek a feladástól számított 1-3 munkanapon a megadott címre kiszállításra kerülnek.
Természetesen amint átadtuk a futárnak a megrendelését, értesítést küldünk Önnek. A GLS is megteszi ugyanezt e-mailben a a kiszállítás időpontjárval kiegészítve, valamint a kiszállítás napján 1 órával a kiszállítás előtt telefonon is egyeztetnek Önnel.
Utánkezelési díj minimum 444 Ft de legalább az összeg 1,5 %-a.


Utánvétellel (FOXPOST)

A csomag nem haladhatja meg a 24 kg-ot. Ezen szállítási mód választása esetén a csomagodat a Foxpostba történő feladást követően 1-2 munkanapon belül szállítják az általad meghatározott csomagautomatába.
A szállítási díj nem tartalmazza a csomagautomatánál történő fizetés kezelési költségét, mely minimum 444 forint. Csak a csomagautomatánál való fizetésnél számoljuk fel!!!
Utánkezelési díj minimum 444 Ft de legalább az összeg 1,5 %-a.


Banki átutalás
Kedves Vásárlónk! (Megrendelése a banki átutalás megérkezését követően válik szállíthatvá.)
Kérjük, hogy a rendelés végösszegét a Baltringer Kft. ERSTE bankban vezetett bankszámlájára utalja: 11600006-00000000-96483952.
A közlemény rovatban csak a megrendelésszámot kérjük feltüntetni! Megrendelése a banki átutalás megérkezését követően kerül összeállításra, majd a jóváírást követően átadjuk azt a futárszolgálatnak.

FIGYELEM!
NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGEK A VÁSÁRLÓT TERHELIK, EZT KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE AZ ÁTUTALÁS ELINDÍTÁSA ELŐTT! A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE KÜLFÖLDI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL 1700 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AZ ÁTUTALT ÖSSZEG TARTALMAZZA EZT IS, ELLENKEZŐ ESETBEN NEM TUDJUK A CSOMAGOT ELINDÍTANI!
Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés leadásával elfogadta webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit, amelyet szükség esetén az alábbi linken talál meg: https://www.totalvital.hu/altalanos_szerzodesi_feltetelek

Bankkártyás fizetés Barionnal!

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.Fizetés FoxPoston bankkártyával

A teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával lehet fizetni. A FoxPost hálózata az OTP szigorúan ellenőrzött rendszerét használja a fizetési tranzakciók lebonyolítására.


Simple Bankkártyás fizetés

Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen