még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Sós gofri Kriszta 1perces receptek

Sós gofri

Szuper kenyérhelyettesitő diéta alatt. 👌 Gyorsan elkészül és alig tartalmaz szénhidrátot. 👌

Elolvasom >
Hagymás kenyér Kriszta 1perces receptek

Hagymás kenyér

Hagymás kenyér Nagyon vártátok már ezt a receptet.🍞 Glutén, tej és cukormentes.✅ Gabonamentes✅ Keto✅ Paleo✅ Low Carb Nagyon finom, puha ropogós. Büntetlenül fogyasztható. Gyorsan megvan. Nincs szükség kelesztésre. Bátran fogyaszthatód diéta alatt, ha hiányzik egy finom szendvics. Fogyaszthatód, ha egészségesebben szeretnél élni.

Elolvasom >
Sajtos puffancs Kriszta 1perces receptek

Sajtos puffancs

Villámgyors recept. ✅ Mikor nincs időd a konyhában próbáld ki ezt a receptet. ✅ Reggeli, uzsonna vagy akár filmnézés mellé tökéletes választás. ✅ Ami szuper benne alig van benne szénhidrát. Nyugodtan fogyaszd diéta alatt. Ettől biztosan nem fogsz hízni.✅

Elolvasom >
Pizza Kriszta 1perces receptek

Pizza

Mindössze 9gr szénhidráttal.✅ Vágysz egy finom pizzára diétád alatt? Többé nem kell lemondani a finom falatokról! Nincs glutén✅ Nincs gabona✅ Nem nyúl a vércukorhoz✅ Amire szükséged lesz egy 30 cm pizzához

Elolvasom >
Hamis Bundás Kenyér Kriszta 1perces receptek

Hamis Bundás Kenyér

Nem tudod már mit reggelizz? Nincs tocsogó olaj, nincs olajszag. ✅ Viszont ízbe, mint a bundáskenyér. Remek alternatíva lehet ez a reggeli finomság, ha valami régi ízre vágynál.✅ Csupán négy hozzávaló szükséges hozzá.

Elolvasom >
Diétás kakaós csavart Kriszta 1perces receptek

Diétás kakaós csavart

Hiányzik az életmódváltásodból a péksütemény? Hiányzik a finom süti illat a konyhából? Vágysz valami csokisra? Többé nem kell lemondani a péksüteményekről diéta alatt.

Elolvasom >
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen