még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Barackos kókusz golyó Receptek

Barackos kókusz golyó

Mindenkinek ajánlom, gyors és igen finom és ugye most van itt a barackszezon! Ajánlom az egész családnak!

Elolvasom >
Gluténmentes, vaslábosban sült kenyér Receptek

Gluténmentes, vaslábosban sült kenyér

Napokig puha, foszlós, finom kenyér gluténmentesen? Természetesen ez sem lehetetlen. Ezt a receptet jól mentsétek el, mert garantáltan sokszor lesz szükségetek rá. A végeredmény megszólalásig hasonlít a hagyományosra. Fontos, hogy olyan lábosban süssétek, aminek a tetejét sütés közben rá lehet tenni és legyen elég tere a kenyérnek rendesen megnőni.

Elolvasom >
Glutén-, tej- és élesztőmentes kakaós csiga Receptek

Glutén-, tej- és élesztőmentes kakaós csiga

Ha villámgyors, friss reggelire vágytok, akkor ezt mindenképp érdemes kipróbálni. Tökéletes tízóraira, uzsonnára a gyerekek uzsis dobozába. Ennek az élesztőmentes kakaós csigának a tésztája abszolút vetekszik az élesztős társával. Eszméletlen puha, szinte foszlós. A frissen el nem fogyasztott csigákat tegyük a fagyasztóba, majd ezeket szobahőmérsékleten olvasszuk ki.

Elolvasom >
Gluténmentes piskóta csokiöntettel Receptek

Gluténmentes piskóta csokiöntettel

A piskótás, csokiöntetes péntekeken kifejezetten jó érzés volt iskolába járni. Még a matek és a földrajz óráknak is valahogy sokkal jobb volt a hangulata, ahogy a frissen sülő piskóta illata beszivárgott az ajtó alatt. Ez a verzió, a pihe-puha piskótával, a selymes csokiöntettel pont olyan lett, mint amilyen az emlékeinkben él. Szerintem rögtön dupla adagot készítsetek belőle.

Elolvasom >
Glutén- és tejmentes császármorzsa Receptek

Glutén- és tejmentes császármorzsa

Gyerekkori ízek, illatok… Nekünk ezt jelenti a császármorzsa. Szerencsére a hagyományos ízvilágról nem kell nekünk, gluténmentes diétán lévőknek sem lemondanunk, hiszen a búzadarát simán helyettesíteni tudjuk rizsdarával.

Elolvasom >
Glutén- és tejmentes csokis kenyér Receptek

Glutén- és tejmentes csokis kenyér

Ezt a desszertet szigorúan azoknak ajánljuk, akik rajonganak a csoki izéért. Aki csak úgy ímmel – ámmal eszegeti, felezze meg nyugodtan a csoki mennyiségét. Egy keverőtál, egy spatula, egy sütőforma. Ennyi az eszköz igény hozzá. Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük és már mehet is a sütőbe. Csak ne felejtsük el a csokit. Mehet nyugodtan a tésztába és a tetejére is.

Elolvasom >
Glutén- és tejmentes boci muffin Receptek

Glutén- és tejmentes boci muffin

Annyira, de annyira tökéletesek lettek ezek az apró muffinok, hogy egyszerre legalább 4-5 db-ot lehet felfalni belőle. Oké, a méretük sem túl nagy, de az ízük valóban fenséges. Puha, szaftos és természetesen édes. Ebből a mennyiségből 24 db apró, vagy 12 db normál méretű muffin süthető. Készítsétek el ti is, ezt nem csak a gyerekek fogják kedvelni.

Elolvasom >
Medvehagymás pestos csiga Receptek

Medvehagymás pestos csiga

Végre itt a tavasz és ha tavasz, akkor jöhet a medvehagyma. Érdemes jól kihasználni a rövid ideig tartó medvehagyma szezont és készítsünk vele minél több ételt, péksüteményt. Ti szoktatok télre medvehagymát eltenni? Ehhez a csigához először is készítettünk egy medvehagymás pestot, ami ezen kívül számtalan módon felhasználható. A következő receptben például tésztát bolondítunk meg a pestoval, de kerülhet akár pogácsába is. A csiga tésztájával igazán könnyű bánni, jól tekerhető, formázható.

Elolvasom >
Zöldséges nokedli parmezánnal! Receptek

Zöldséges nokedli parmezánnal!

Egy kis varázslattal a hétköznapi zöldségek is igazi ínyencséggé válhatnak! Egy ínycsiklandó és egészséges nokedli receptet osztanék meg veled, amelyben a karfiolt, a brokkolit és a sárgarépát egyszerűen főzzük, majd aprítóba tesszük, hogy elkészítsük a színes és tápláló tésztát.

Elolvasom >
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen