még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Almás mákos rétes Kriszta 1perces receptek

Almás mákos rétes

Ősz akkor az almáé az egyik főszerep. Mi más készülhet belőle, mint egy finom rétes. Miért próbáld ki ezt a verziót? Gluténmentes, gabonamentes✅ Tejmentes✅ Cukormentes✅ Bátran fogyasztható, elhízást biztosan nem okoz✅

Elolvasom >
Csokis muffin Kriszta 1perces receptek

Csokis muffin

Paleo✅ Keto✅ Gluténmentes ✅ Este nassolni? Ne vond meg magadtól. Villámgyorsan elkészül és nagyon-nagyon finom.

Elolvasom >
Hagymás kenyér Kriszta 1perces receptek

Hagymás kenyér

Hagymás kenyér Nagyon vártátok már ezt a receptet.🍞 Glutén, tej és cukormentes.✅ Gabonamentes✅ Keto✅ Paleo✅ Low Carb Nagyon finom, puha ropogós. Büntetlenül fogyasztható. Gyorsan megvan. Nincs szükség kelesztésre. Bátran fogyaszthatód diéta alatt, ha hiányzik egy finom szendvics. Fogyaszthatód, ha egészségesebben szeretnél élni.

Elolvasom >
Muffin Kriszta 1perces receptek

Muffin

Muffin Liszt, tej és cukormentes villám süti. Gyorsan elkészül és nagyon finom. Csökkenti a csokoládé utáni vágyat. Kell ennél több?

Elolvasom >
Áfonyás-vaníliás krémes Kriszta 1perces receptek

Áfonyás-vaníliás krémes

Tej és cukormentes. Remek választás, ha diétázol. 1szelet/22gr szénhidrát.👌 Remek választás, ha kevés az időd viszont finomat ennél.

Elolvasom >
Chia puding Kriszta 1perces receptek

Chia puding

Igazán finom és laktató puding. Nem mellesleg egészséges is. Gazdag omega-3 zsírsavakban👌 Segíti a vércukorszint és a vérnyomás szabályozását 👌 Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag 👌 Rostban gazdag👌 Növeli a teltségérzetet, segíti a fogyást 👌 Javítja az emésztést 👌 Gyorsan elkészül, és alig kell hozzá pár alapanyag.

Elolvasom >
Glutén-, tej- és élesztőmentes kakaós csiga Receptek

Glutén-, tej- és élesztőmentes kakaós csiga

Ha villámgyors, friss reggelire vágytok, akkor ezt mindenképp érdemes kipróbálni. Tökéletes tízóraira, uzsonnára a gyerekek uzsis dobozába. Ennek az élesztőmentes kakaós csigának a tésztája abszolút vetekszik az élesztős társával. Eszméletlen puha, szinte foszlós. A frissen el nem fogyasztott csigákat tegyük a fagyasztóba, majd ezeket szobahőmérsékleten olvasszuk ki.

Elolvasom >
Glutén- és tejmentes császármorzsa Receptek

Glutén- és tejmentes császármorzsa

Gyerekkori ízek, illatok… Nekünk ezt jelenti a császármorzsa. Szerencsére a hagyományos ízvilágról nem kell nekünk, gluténmentes diétán lévőknek sem lemondanunk, hiszen a búzadarát simán helyettesíteni tudjuk rizsdarával.

Elolvasom >
Glutén- és tejmentes csokis kenyér Receptek

Glutén- és tejmentes csokis kenyér

Ezt a desszertet szigorúan azoknak ajánljuk, akik rajonganak a csoki izéért. Aki csak úgy ímmel – ámmal eszegeti, felezze meg nyugodtan a csoki mennyiségét. Egy keverőtál, egy spatula, egy sütőforma. Ennyi az eszköz igény hozzá. Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük és már mehet is a sütőbe. Csak ne felejtsük el a csokit. Mehet nyugodtan a tésztába és a tetejére is.

Elolvasom >
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen