még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Tej és cukormentes tiramisu Kriszta 1perces receptek

Tej és cukormentes tiramisu

Gyorsan elkészíthető krémes sütemény✅ Cukormentes✅ Szénhidrátszegény✅ Amire szükséged lesz

Elolvasom >
Túros tészta Kriszta 1perces receptek

Túros tészta

Sósan vagy édesen? Gyerekkoromba nálunk keddenként volt a tészta nap. Ki nem álhattam sósan a túros tésztát. Igazából most se vagyok nagy tészta imádó. Viszont amióta igy készítem új értelmet nyert az életembe. Főleg, hogy büntetlenül fogyaszthatóm, mert megtaláltam a megfelelő tésztát. A Paleolit szezámos száraztészta íze és állaga pont olyan, mint a hagyományos búzalisztből készült tojásos száraztésztáknak, mégis „paleo”. Szénhidráttartalma kb 40%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos tésztáknak. A magas hidegen sajtolt szezámmag tartalmánál fogva, magas az ún. szezamin tartalma. A szezamin pedig képes fokozni a szervezet szöveteinek gamma-tokoferol szintjét, mely az E-vitamin család leghatásosabb tagja. Emellett csökkenti az omega-6 zsírsavak arakidonsavvá történő alakulását (ez az a zsírsav, melyből gyulladáskeltő hatású hormon-szerű anyagok keletkeznek és ami miatt a magas omega-6 fogyasztás olyan káros). Ezzel párhuzamban pedig növeli a dihommo-gamma-linolénsav keletkezését szervezetünkben, mely gyulladást csökkentő jó hatású hormon szerű vegyületek előanyaga. A szezamin ezen felül fokozza zsírégetést is.

Elolvasom >
Szilvás sütemény Kriszta 1perces receptek

Szilvás sütemény

Villámgyorsan elkészül. Továbbtart leírnom mint ahogy elkészül. Mikor ennél valami sütit, de semmi időd nah akkor próbáld ki ezt.

Elolvasom >
Fasírt Kriszta 1perces receptek

Fasírt

Sok családnál nagy kedvenc a fasirt. Ez nálunk sincs másképp. Főzelékek rendszeres kisérője. Ennél a fasírtnál nincs olajszag, nincs szükség zsemlemorzsára, áztatott kenyérre.

Elolvasom >
Gofri Kriszta 1perces receptek

Gofri

Szeretnéd csökkenteni a szénhidrát bevitelét? Viszont nehezen megy a lemondás? Mától nyugodtan fogyaszthatód ezt a finom Gofrit mert mindössze 4 gr ch-t tartalmaz.

Elolvasom >
Mézes-Chilis Sütőtökkrémleves Kriszta 1perces receptek

Mézes-Chilis Sütőtökkrémleves

Itt van az ősz, itt van újra.. Igazi őszi finomság, amit legalább egyszer elkell készíteni. ✅Javítja szeme egészségét ✅Serkenti az immunrendszer működését ✅A sütőtök rostban gazdag, tehát segíti az emésztést. ✅Segíti a fogyást ✅Fiatalosabbá teszi bőrét ✅Csökkenti a gyulladást ✅Csökkenti a magas vérnyomást ✅Fokozza a termékenységet És még megannyi szuper hatása van, de nézzük mi szükséges hozzá

Elolvasom >
Felhő sütemény Kriszta 1perces receptek

Felhő sütemény

Villámgyors sütemény. Cukormentes✅ Tejmentes✅ Gluténmentes✅ Paleo ✅ Keto ✅ Életmódot váltaná, diétázol ezt a süteményt mindenképp próbáld ki.

Elolvasom >
Fokhagymás olasz tészta Kriszta 1perces receptek

Fokhagymás olasz tészta

Gyors és nagyon finom tészta.✅ Olaszok egyik kedvence. Aki szereti a fokhagymát annak mindenképp ajánlom kipróbálni.✅

Elolvasom >
Csokis muffin Kriszta 1perces receptek

Csokis muffin

Paleo✅ Keto✅ Gluténmentes ✅ Este nassolni? Ne vond meg magadtól. Villámgyorsan elkészül és nagyon-nagyon finom.

Elolvasom >
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen