még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Kis türelmet...

Mag-Maxx tipegő gyümölcskristály 90 g

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 8 hónapos kortól. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve...

Részletek

-
1 db
+
Ár: 8 039 Ft 8 039 Ft
Egységár: 89 321 Ft / kg
Összesen
8 039 Ft
Elérhetőség: Raktáron
2024.06.20., csütörtökön megkaphatja
Cikkszám 5999860178590
Márka Mag-Maxx
Részletek

Mag-Maxx tipegő gyümölcskristály 90 g

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 8 hónapos kortól. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a babóca gyümölcskristályt azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink.

Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a babóca gyümölcskristályt azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink.

Kismamáknak is ajánljuk a tipegő gyümölcskristályt jótékony hatásai miatt, ezen felül az anyatejen keresztül is pozitív hatást fejt ki. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik. A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze.

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez csak vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségeket használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 g), gyermekeknek naponta 0,5-1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

A termék átmeneteileg a tünetek felerősödését okozhatja. Javasoljuk tartsa be az adagolási mennyiséget.

Összetevők: alma, sárgarépa, sütőtök, cékla, meggy, narancs
maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából), citrom, szőlő

Tápanyagtáblázat (100g termékben):

Energia 610kj /145,7kcal
Fehérje 1,52 g
Szénhidrát 32,91 g
Ebből cukor 16,41 g
Zsír 0,31 g
Ebből telített zsírsav 0,05 g
Só 0,25 g

Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Kizárólag gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Tipegő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

Cékla

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul. A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Sárgarépa

Gyerekkorban az egészséges fogak és csontozat kialakulásában segít.
A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Sütőtök

A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.

Alma

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Narancs

Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos.

Meggy

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

Citrom

A citrom számos pozitív tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin
tartalma. Sokféle tápanyagot, de elsősorban citromsavat, kalciumot, magnéziumot,
bioflavonoidokat és pektint tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert, de segít a fertőzések leküzdésében is. Bioflavonoid tartalma vértisztító hatású, és regenerálja, erősíti a véredényeket is. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása mellett eltávolítja a szervetlen sókat. Erősíti a gyomrot és vízhajtó hatása is van. Erős baktériumölő is egyben, de tisztító, lúgosító szerként is hasznára válik szervezetünknek.

Szőlő

Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt, ami által segíti a szívbillentyűk működését. Rendszeresen fogyasztva javul a vérkeringés, csökken az infarktus kockázata, illetve a daganatos betegségek kialakulásának esélye. Az alacsony fehérje és zsírtartalom mellett a magas cukortartalom alapvető energiaforrás a szervezetnek, főként az agy működését serkenti. A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Csökkenti a koleszterin szintet, a magas vérnyomást és daganat megelőző hatása is ismert. Valamint védi az érfalakat a káros lerakodástól.

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről

Vélemény írása

Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen