még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Keresés
Kis türelmet...

Degasin 280mg kapszula 32 db

"Önnel is előfordul néha, hogy puffadt és kellemetlenül feszül a hasa egy-egy étkezést követően?...

Részletek

-
1 db
+
Ár: 3 379 Ft 3 379 Ft
Egységár: 105 Ft / db
Összesen
3 379 Ft
Elérhetőség: Raktáron
2024.06.19., szerdán megkaphatja
Cikkszám 8596024009362
Márka Degasin
Részletek

Degasin 280mg kapszula 32 db

"Önnel is előfordul néha, hogy puffadt és kellemetlenül feszül a hasa egy-egy étkezést követően? Ebben semmi szokatlan nincs. Az emberek 69%-a szenved felfúvódástól étkezések után. Szerencsére ezek a tünetek kezelhetők.

A Degasin® szimetikon hatóanyagú orvostechnikai eszköz, mely gyógyászati segédeszköznek minősül. A szimetikon fiziológiailag semleges hatóanyag (nem szívódik fel a szervezetben). A gyomor-bélrendszerben jelenlévő légbuborékok felületi feszültségének csökkentésével hat, azaz lehetővé teszi szétbomlásukat.
Hatásmechanizmus

A szimetikon egy fiziológiailag semleges habzásgátló szer, ami a gyomor-bél rendszerben levő légbuborékok felületi feszültségét csökkenti, ezáltal lehetővé teszi a buborékok kipukkadását és felszívódását, így csökkenti a gázképződést, a puffadást és a hasfeszülést. A szimetikon nem szívódik fel, nem lép kölcsönhatásba magával a szervezettel. A hasi területek képalkotó vizsgálatainak (röntgen, ultrahang-vizsgálat és endoszkópos eljárások) előkészítésében is használják, hogy a képet elhomályosító gázárnyékokat eltávolítsák.

?A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Összetevők: 280 mg szimetikon, lágykapszulatok: szarvasmarha zselatin, glicerin, tisztított víz, titán-dioxid (E171), Sunset Yellow FCF (E110), azorubin (E122)."

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről

Vélemény írása

Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen