Miért jók az Omega-3 zsírsavak?
- Elősegítik a normális vérnyomás fenntartását.
- Hozzájárulnak a vér triglicerid szintjének normalizálásához.
- Segítik az egészséges szívműködést.
- Segítenek fenntartani a normális véralvadást.
Miért jó a fokhagyma?
- Csökkenti a vérzsír és a káros koleszterin (LDL) szintjét.
- Segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.
- Segíti a gombákkal és baktériumokkal szembeni védekezést, ezért hűvösebb időszakban kifejezetten ajánlott fogyasztani.
Miért jó a Q-10?
- Részt vesz a sejtek energiatermelésében.
- Véd az oxidatív stressz okozta károsodástól.
- Hozzájárul a szív egészséges működéséhez.
- Segít megőrizni a normális vérnyomást.
- Javítja az állóképességet.
- Csökkent teljesítőképességgel rendelkezőknél növeli a sportolás közbeni teljesítményt.
A karnitinnak a sejtek energiaellátásában van szerepe. Tudományos vizsgálatok azt támasztják alá, hogy minél magasabb a szervezetben mért karnitinszint, annál jobb a teljesítőképességünk. Krónikus kimerültség szindrómában szenvedőknél javulást értek el karnitin pótlásával. Az eredmények alapján az L- karnitin csökkenti a kimerültséget.
A test sejtjei (az idegsejtek és a vörösvértest kivételével) képesek zsírból energiát nyerni, ám a folyamat lejátszódásához szükség van L-karnitinre. Ugyanis a zsír bontásából nyert hosszúláncú zsírsavak csak L-karnitin jelenlétében képesek a sejtek energiatermelő szervecskéjébe, a mitokondriumba eljutni.
Tudományos vizsgálatok szerint minél magasabb a férfiak karnitinszintje, annál mozgékonyabbak a spermiumaik. Ugyanakkor minél több spermium található az ondóváladékban, annál magasabb a váladék karnitinszintje. éppen ezért a terméketlen férfiaknak adott karnitin nem csak az ondóváladék mennyiségét, hanem az életképes spermiumok számát is növeli.
Szervezetünk képes előállítani karnitint, ha elegendő mennyiségű vas, B1- és B6-vitamin, valamint két aminosav a lizin és a metionin megfelelő mennyiségben jut be szervezetünkbe a táplálékunkkal. A C-vitamin ellátottságunk is hatással van a karnitinszintézisre. Karnitinhoz az állati eredetű termékekből juthatunk hozzá, főleg a vörös húsokból.
| |||||
| |||||
![]() | |||||
| |||||
![]() | |||||
| |||||
![]() | |||||
|
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 4 999 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 4 949 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 4 899 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 4 849 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 4 799 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 4 749 Ft/db |