Kókuszból édesítőszer? Az hogy lehet? A kókuszt Te is ismered, hisz sütemények és keleties ízvilágú ételek finom kiegészítője, de ez számodra is újdonság?
A kókuszcukorból vagy más néven pálmacukorból készített szirup a kókuszpálma virágának nektárjából kinyert természetes édesítőszer. A dél-kelet ázsiai régióban már régóta használják, hazánkban azonban csak mostanában vált népszerűvé. Glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél és az agave szirupénál is. Íze egyáltalán nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincsen, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.
A vegetáriánus, vegán- és paleo étrendekben is elfogadott édesítőszer.
Ajánljuk kávéhoz, teához, süteményekhez, joghurthoz, koktélokhoz, smoothiekhoz és keleti ételek készítéséhez!
Összetevők: kókuszvirág cukor, víz
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 3 599 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 3 563 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 3 527 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 3 491 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 3 455 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 3 419 Ft/db |